waxholm

Vår Svenska skärgård är helt fantastisk och att få vara på en segelsemester i den Svenska skärgården är något som alla borde få uppleva. Det finns mängder av kobbar och skär att besöka och det är inte alls svårt att spendera en vecka eller två här ute.

En av de vackraste skärgårdarna i världen om du fråga Stockholmarna själva, det räcker nog inte med en semester för att se och upptäcka Stockholms skärgård då det finna många sköna gästhamnar och naturhamnar att besöka. Som med all semester så kräver det en del planering helst om man ska vara ute en längre period. Den svenska sommaren är ju som den är så det kan behövas hitta på en del aktiviteter så man har något att sysselsätta sig en regnig dag.

Tips på aktiviteter

  • yatzyI dagens digitala värld så är det enkelt att logga in på någon casinosida och spela några rundor Roulette eller Black Jack för att fördriva tiden något.
  • Packa ner några klassiska spel i båten som exempelvis Yatzy och Backgammon som man kan plocka fram när vädret inte tillåter annat.
  • Besök något utflyktsmål som som till exempel Marholmens Spa Mareld då det kan vara skönt att koppla av i en varm pool efter några tuffa dagar på havet.

Förhoppningsvis så får ni soliga dagar också så att ni får uppleva ställen som klassiska Waxholm och andra spännande platser kring Stockholms skärgård. Lycka till med er seglats i sommar!